Stefan Ahnhem krimiregények óriási választéka

A thrillernek komoly előnyei vannak, mert megdobogtatja a szívet. Ha a szépirodalom az olvasás nehéz terhe, akkor a thriller a kardió. A horrorregények hasonló igényeket elégítenek ki, bár úgy tűnik, hogy jobban segítenek a félelem leküzdésében, mint a szorongás eltávolításában.

Stefan Ahnhem krimiregényei megtalálhatóak a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és rendelhet könyveket méghozzá kedvezményes áron. A rejtélyes fikció jól kihasználja figyelmünket, hiszen olvasói kötelességünk, hogy a nyomozó mellett megkíséreljük megfejteni a rejtélyt. Elkötelezettek vagyunk a karakterek mellett, de versenyben is vagyunk velük, igyekszünk egy lépéssel előrébb maradni, és összegyűjtjük az információkat, hogy megoldást találjunk. Problémamegoldó agyunk őrjöng az aggodalomtól. Időnként azonban hamar rájöhetünk, hogy ki ölt meg kit a kastély zárt biliárdtermében, és ez az irányítás olyan szintje, amely jelenleg egyszerre értékes és múlandó a világon. A rendőrségi eljárási regények egy újabb módot kínálnak a megnyugtatásra, mivel gyakran úgy írják őket, hogy megerősítsék a rendszerbe és az érte dolgozókba vetett hitünket, és ez megnyugtató, függetlenül attól, hogy a rendszer mennyire jól működik. A krízisek feltárhatnak rendszerhibákat, de lehetőséget is jelentenek számtalan hősi cselekedetre.

Az orvosi thrillerek ugyanolyan megnyugtatóak lehetnek, ha visszafogott forgatókönyvekről szólnak. A pesszimisták számára rengeteg noir emlékeztet bennünket az emberi állapot brutalitására és a modern élet növekvő elszigeteltségére, függetlenül a betegségek jelenlététől. Néha a lélekroppantó depresszió egy regény végén éppúgy érzelmileg kielégítő (akár azt is mondhatnánk, hogy megtisztulás), mint a megoldás. Amennyiben érdekes krimiket olvasna nézzen be a book24.hu-ra Stefan Ahnhem könyveiért.