Strapabíró vasvilla a legjobb áron!

A vasvilla egy hosszú nyéllel és két-öt foggal rendelkező mezőgazdasági eszköz, amellyel a laza anyagokat, például szénát, szalmát, trágyát vagy leveleket emelnek és dobnak fel vagy dobnak ki.

Vasvilla ár megtekinthető az ekiraly.hu weboldalon, tehát ha vasvillát szeretne rendelni, de nem tudja mennyibe kerül egy, nézzen be hozzánk és itt megtekintheti alacsony árainkat és akcióinkban is részesülhet. A vasvilla kifejezést a köznyelvben is alkalmazzák, de pontatlanul a kerti villára utalva. A kerti villa megjelenése ugyan hasonló, de rövidebb és zömökebb, mint a vasvilla, három-négy vastagabb fogával a kertek talajának esztergálására szolgál. A tipikus vasvilla egy fa tengelyből áll, amelyen két-négy enyhén ívelt fém fog van rögzítve a fogantyú egyik végéhez. Ezek általában acélból, kovácsoltvasból vagy más ötvözetből készülnek, bár történelmileg fát vagy bambuszt használtak. A kerti villával ellentétben a vasvillának nincs markolata a végén. Az egymástól távol elhelyezett fogú vasvillákat általában terjedelmes anyagokhoz, például szénához vagy szalmához használják; az egyre szorosabban elhelyezkedőket lazább anyagokhoz, például szilázshoz, trágyához, levelekhez vagy komposzthoz használják.

A vasvillának az egyik klasszikus felhasználási módja a szénadobás de ezek az eszközök sokféle célra használhatók, a tanyákon és a nagy kertekben is gyakori látvány egy vasvilla. Úgy tűnik, ez az eszköz a középkorból származik. A vasvillák gyorsan népszerű eszközzé váltak a gazdálkodók körében, és ezt az eszközt a gazdálkodáshoz és a kézi munkához kapcsolták. Ennek az eszköznek a képeit a művészetben gyakran használják a kemény munkára és a gazdálkodásra való hivatkozásként, kihasználva ikonikus státuszát. Amennyiben vasvillát rendelne kattintson az ekiraly.hu-ra.