Süngomba a legjobb áron az interneten

A Hericium erinaceust vagy másnéven süngombát szájon át veszik be az idősebb emberek memória- és gondolkodási készségeinek csökkenése miatt, főleg Alzheimer-kór és demencia, depresszió, szorongás, Parkinson-kór, szklerózis multiplex, valamint az általános mentális funkció javításáért. Étrend kiegészítőként is fogyasztható a gyomor duzzanata, gyomorfekély, H. pylori fertőzés, cukorbetegség, rák, magas koleszterinszint és fogyás esetén.

Süngomba rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon tehát nézzen be ide még ma és tudjon meg többet erről a szuper készítményről valamint annak előnyeiről is. A Hericium erinaceus javíthatja az idegek fejlődését és működését. Ezenkívül megvédheti az idegeket a károsodástól. Ez segíthet megelőzni az olyan állapotokat, mint a szorongás, a memóriavesztés, az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór. Úgy tűnik, hogy a Hericium erinaceus is segít megvédeni a gyomor nyálkahártyáját. Ez segíthet javítani a gyomornyálkahártya hosszú távú duzzanatával (gastritis) vagy gyomorfekéllyel kapcsolatos tüneteket. A Hericium erinaceus biztonságos ha szájon át szedik gyógyszerként, legfeljebb 16 hétig. A mellékhatások enyhék, és gyomorpanaszokat is jelenthetnek.

Nincs elég megbízható információ ahhoz, hogy tudjuk, hogy a Hericium erinaceus biztonságos-e, ha 16 hétnél hosszabb ideig használják. A Hericium erinaceus lassíthatja a véralvadást. Ez növelheti a véraláfutások és vérzések esélyét a vérzési rendellenességekben szenvedőknél. Azonban nincsenek jelentések arról, hogy ez emberekben előfordult volna. A Hericium erinaceus csökkentheti a vércukorszintet. Figyelje az alacsony vércukorszint (hipoglikémia) jeleit, és gondosan ellenőrizze vércukorszintjét, ha cukorbetegsége van, és Hericium erinaceust használ. További információkat a süngombáról a gyogyvarazs.hu-n talál.