Száguldás a Khumbo gumiabroncsokkal

Abroncsvásárláskor több szempontot is figyelembe kell venni. Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy milyen méretű az abroncsunk. Ezt az adatot pedig megtaláljuk az abroncs oldalfalán. Évszaktól függően vásárolhatunk téli és nyári abroncsokat is, ám a legújabb technológiáknak köszönhetően már léteznek négyévszakos gumik is. Az alkatrész.hu weboldalon megismerhetik a Távol-Keleten gyártott gumiabroncsok egyik legjobbját, a melyet több európai gyártó is előnyben részesít minősége és ár-érték aránya szempontjából.

A Khumbo gumi ugyanúgy, mint a Samyang és a Marshal, a Dél-koreai Khumbo Tires gyártmánya. Gyártása 1961-ben kezdődött és rendkívül rövid időn belül globális hálózatot épített ki. Nem csak személygépkocsikhoz készülnek Khumbo abroncsok, de versenyautók részére is. Kiváló áruknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. A megfizethető ár nagyszerű minőséget rejt hisz tesztelésükkor kiváló teljesítményt mutatnak és nagyban hozzájárulnak a biztonságos közlekedéshez. Az Kovács Alkatrész webáruházában megtekinthetőek a téli-, nyári-, és négyévszakos abroncsok kínálata, melyeket méretek szerint tüntettek fel. A gyártók figyelmet fordítottak arra, hogy abroncsaikat a környezethez alkalmazkodva fejlesszék, nagy hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre. A céget világszinten ma már a tízedik legnagyobb gumiabroncs gyár cégjeként tartják számon.

Ismerje meg a Khumbo gumikat az alkatreszek.hu weboldalon válassza ki az önnek szükséges méretet és rendeljen online. Ha a megrendelés menetével, vagy a kiszállítással kapcsolatban lennének kérdései, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, tárcsázva a +36 62/468-444-es telefonszámot, vagy üzenetet írva az info@kovacsauto.hu e-mail címre.