Szakszerű duguláselhárítás Pest megyében

Ha Önnek gondjai akadtak a lefolyójával, akkor jó oldalon jár. Cégünk képzett és tapasztalt munkatársai megoldják problémáját.

A duguláselhárítás a mi szakterületünk. Sok háztartásban gondot jelent az újra és újra elduguló mosogató vagy valamelyik fürdőszobai lefolyó vezetéke. Ha csupán házi praktikákkal próbálkozott eddig, és nem sikerült végérvényesen megszabadulni attól, hogy a víz ismét lefolyjon, akkor érdemesebb kivizsgálni a problémát. A duguláselhárítás elkezdése előtt munkatársaink felmérik, mi okozza a problémát.

Azt javasoljuk, hogy ne öntsön mindenféle maró hatású készítményeket, mert ezzel sokszor az emberek nagyobb kárt tudnak okozni, mint előtte volt. A duguláselhárítás műveletét megelőzően, a probléma jellegétől függően, árajánlatot adunk a munka elvégzésére, melyet a későbbiek során nem is változtatunk meg. A duguláselhárítás nem válogat az időpontokat illetően, ezért mi sem csupán nappal dolgozunk, szolgáltatásaink non-stop rendelkezésére állnak. Ünnepnapokon is vállaljuk a munkálatok elvégzését, melyért nem számítunk felárat. A duguláselhárítás legyen a mi gondunk! Mi segítünk ott is, ahol a szódabikarbóna már nem tud!