Szálljon meg a Mátrában!

A Mátrára mindig kissé különleges szemmel tekintünk, hiszen a legmagasabb hegységünk terül el ezen a tájon. Való igaz, hogy Magyarország nem nevezhető hegyekben gazdag országnak, magas hegyekkel pláne nem dicsekedhetünk, de a Mátra vadregényes tájai minden természetjárónak és természetkedvelőnek izgalmas élményt tartogatnak.

A Mátra szállás kínálatában olyan vendégházak és apartmanok szerepelnek, hová akkor is érdemes betérnünk, ha csak pihenésre vágyunk. Mindannyiunknak szükségünk van néha egy kis kikapcsolódásra; a hosszú munkával töltött időszakok után jól esik kimozdulni a hétköznapok mókuskerekéből és eltölteni egy varázslatos hétvégét valamely igényes apartmanban.

A Borostyán Vendégház fantasztikus hangulattal várja a vendégeit. Az épület lenyűgöző; egyszerre idézi a régmúlt idők építészetét és a modern belsőépítészetet, mindezt természetközeli stílusban elegyítve. A fantasztikus belsőépítészethez tartoznak a cserépkályhák, amelyek az őszi-téli időszakban varázslatos melegséget képesek árasztani. A Borostyán Vendégház mindösszesen hét vagy nyolc fő befogadására alkalmas, de ha nagyobb baráti társaság érkezik, akkor a kert végében álló kis faház is rendelkezésre áll. Az apró faház nem kevésbé hangulatos; rendkívül kellemes belterének köszönhetően melegséget áraszt. Az apartman tulajdonosai egyidejűleg csak egy közösség részére adják ki a fő vendégházat és a kis faházat, így nem fordulhat elő, hogy idegenekkel kell osztozni a konyhán vagy a kerten.

Aki egyszer ellátogat ide, biztosan vissza fog térni; mindenekelőtt a Mátra varázslatos természeti adottságai feledhetetlen élményt nyújtanak, de a Borostyán Vendégház is nagyban hozzájárul, hogy az itt töltött feledhetetlen lehessen. Érdemes több évszakban is ellátogatni ide, hiszen a Mátra nem csak nyáron gyönyörű.