Szállodai bevételkezelés szolgáltatás kedvező áron!

A minőségi szállodai bevételkezelés a sikeres, jövedelmező szálloda működésének sarokköve. A rendelkezésre álló adatok növekedése, valamint a nyomon követése és elemzésének módjai úgy tűnhet, hogy bonyolultabbá tették az iparágat, de rengeteg új lehetőséget kínál a vállalkozásának a profithoz.

A szállodai bevételkezelés egyre fontosabb szerepet játszik a szállodák mindennapjaiban. A legsikeresebb szállodatulajdonosok hozzáértő szolgáltatók, akik folyamatosan keresik a módját annak, hogy megtanulják és folyamatosan csiszolják a szálloda optimális működését úgy, hogy közben előnyt szereznek a versenytársak felett. Sajnos a független szállodatulajdonosok csak kis százaléka használja a bevétel kezelési stratégiákat, így korlátozzák a bevételi lehetőségeiket. A bevételkezelés arra a stratégiai elosztásra és árképzési taktikára vonatkozik, amelyet arra használnak a szállodák, hogy az ingatlan készletét a megfelelő időben, a megfelelő vendégeknek kiadja vagy eladja a bevétel növekedésének fokozása érdekében. Egyéb termékek is ide tartoznak, például a szállodai vendégek kényelmét szolgáló egyéb szolgáltatások, valamint az ételek és italok kínálata is.

A bevételkezelés azon alapul, hogy a különféle szegmensekből származó vásárlók hajlandóak-e többet fizetni és ezt csak a szállodai szobák kínálatának és keresletének mérésével és figyelemmel kísérésével lehet megtenni. Minden turistának, üzletembernek vagy egyéb vendégnek van egy maximális értéke, amelyet a szálloda számára szán; a bevételkezelés célja, hogy ebből az értékből a lehető legtöbbet hozza ki. A Solvatory több éves tapasztalattal a háta mögött komoly segítséget nyújthat a szállodai bevételkezelés olykor rögös útján, így munkánk  garantáltan meghozza a nagy mértékű növekedést ezen a területen.