Szerezze be a legjobb távdobó orsót, fogja ki a pontyokat!

A természetben egy jó kis kirándulásnak nincs is párja. Most, hogy itt az ősz, a táj ezer meg ezer színbe öltözött, még népszerűbbek a hétvégi túrák. Ha a család még pecázni is szeret, akkor aztán valóban adott a mesés élmény, hiszen nem csak élvezhetjük a friss levegőt és a csodálatos környezetet, de este aztán még meg is lephetjük magunkat egy ízletes halászlével, vagy egy pár szelet frissen sült ponttyal.

A minőségi és akciós távdobó orsó kínálat érdekében pedig csak annyit kell tennie, hogy felkeresi online üzletünket. Hiába a legszebb táj, a legbájosabb tó vagy folyópart és minden igyekezet, ha nincs megfelelő felszerelés, akkor a halak nem fognak maguktól a hálóba ugrani. Sok olyan fontos elem van, amit be kell szerezni, de ezek közül az egyik leglényegesebb az általunk is biztosított távdobó orsó. Ezek közül is az egyik legnépszerűbb modell a D.A.M QUICK SLS 570FD, természetesen nem is véletlenül, egyszerűen ki kell próbálni.

A fent említett, sokak által keresett távdobó orsó legfőbb jellemzői között meg kell említeni, hogy ultra lassú 4,2:1 dobemelést biztosít. Márpedig ezáltal sokkal könnyebben és persze sokkal precízebben fáraszthatjuk a nagy és igencsak ízletes pontyokat. Mindez mellé ráadásként a feltekert zsinórkép is tökéletes és teljesen egyenletes lesz. A D.A.M QUICK SLS 570FD esetében adott a négy plusz egyes rozsdamentes fedett csapágy, a worm shaft dobemelés, valamint a nagy lamellás, és mikro-állítható soklamellás elsőfék rendszer is. Mivel karbonozott alkatrészekből áll a szerkezet, így ellenáll az idő vas fogának.

Ha megbízható távdobó orsó kínálatot keres, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és máris válogathat a legjobb termékek között! Készüljön fel az élményre, egy mesteri pecázásra, avagy keresse fel webshopunkat és rendeljen még ma!