Színvonalas nemzetközi betegszállítás

Gyakran előfordul, bizonyos betegségek esetén, a kezelést vagy rehabilitációt csak idegen országban lehet igénybe venni. Az odautazás megszervezése azonban hatalmas kihívást jelenthet a család számára, ezért kínálunk Önnek egy kézen fekvő megoldást. A cselekvőképtelen vagy mozgásában részlegesen korlátozott személy számára elengedhetetlenek az optimális szállítási feltételek. Egészségügyi csapatunk felkészült, hogy betegségtől függően tudjon gondoskodni a beteg és kísérője kényelméről akkor is, ha nagyobb távolságot kell megtenni. Válasszon ajánlataink közül, melyek tekintetbe veszi az Ön egyedi szükségleteit!

A nemzetközi betegszállítás terén szerzett bőséges tapasztalat feljogosít minket arra, hogy felajánljuk szolgálatainkat, ha biztonságosan, komfortosan szeretne utazni vagy utaztatni egy külföldi egészségügyi intézménybe. Szakképzett mentőápolóink kíséretet is vállalnak, ha távolabbi országba szeretne elmenni gyógykezelésre. Európai államok és Magyarország között bárhová gyorsan eljuttatjuk, kívánságának megfelelően. Elérhető áron veheti igénybe szaktudásunkat, sofőrjeinket, és mi garantáljuk a színvonalas ellátást. Hívja bizalommal munkatársainkat, akik készséggel elmagyarázzák a megrendelés részletei, felvilágosítják a tudnivalókról. Tárcsázza az alábbi telefonszámotokat 0-24 óráig: 0670-9058605 0630-4258030, 06204328794.

Korszerűen felszerelt kilenc mentőautóink állnak ügyfeleink rendelkezésére napi 24 órában, az év minden napján. Előzetes állapotfelmérést követően megbeszéljük a családtagokkal az optimális szállítási körülményeket. Aranyszív Ambulance Kft. nemcsak profizmussal tűnik ki, de humánus magatartásával is. A beteg szükségleteire való tekintettel állapodunk meg a részletekben, például a kísérők számában, és vigyázunk, hogy nemzetközi betegszállítás módja megfelelő legyen. A képzett mentőtisztek felkészültsége lehetővé teszi különböző betegségekben szenvedő ügyfelek szakszerű ellátását, és a váratlan helyzetekre való gyors reagálást. Kérésére mentőorvost is biztosítunk a páciens kíséretéhez.