Színvonalas privát transzfer szolgáltatás!

Amennyiben ön egy üzleti úton kell részt vegyen, vagy olyan eseményre megy ahol nem szállhat ki egy lepukkant autóból,akkor érdemes igénybe venni privát transzferi szolgáltatásunkat Budapesten és az ország teljes területén. Ha ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor nem kell attól tartania, hogy saját autója esetleg elfárad az úton. Forduljon hozzánk tehát az elasticcar.hu weboldalon, ha autóra van szüksége!

A privát transzfer rendkívül kifizetődő lehet, ha ön egy tárgyalásra megy, és nem akar előtte elfáradni, valamint ha autóját nem akarja lefárasztani. Mi bátran az ön rendelkezésére bocsájtjuk impozáns személygépkocsinkat, amelyek rendkívül jól felszereltek, műszakilag megbízhatóak és sofőrjeink pedig megbízhatóak és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Önnek annyi a dolga, hogy megadja az időpontot és az úti célt, sofőrjeink pedig odaviszik önt ahová, és amikor csak szeretné. Retúr esetén 10%-os kedvezményt is biztosítani tudunk. Ez a privát transzfer akkor is jól jöhet, ha ön nem akar a karbantartással fáradozni, vagy nem akar fizetni hitelekért, biztosításokért stb. Ezzel a privát transzfer szolgáltatásunkkal, amit biztosítunk, megkönnyítjük önnek az utazást.

Amennyiben tehát önnek privát transzferre van szüksége valamilyen céges esemény vagy elegánsabb ünnepély miatt, akkor igényelhet tőlünk egy impozáns autót megbízható sofőrrel együtt. További információkért, szolgáltatásaink leírásáért és az árak megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az elasticcar.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni autóinkkal vagy bármi mással kapcsolatban, vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@elasticcar.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 405 8763 telefonszámot is és ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot.