Szlovákia utazás a lehető legjobb áron

Ha érdekli egy gazdag történelemmel, egyedi hagyományokkal, élénk városokkal, történelmi építészettel és rengeteg szabadtéri kalandlehetőséggel rendelkező ország meglátogatása, Szlovákia lehet a tökéletes úticél a következő utazáshoz. Sok varázslatos kastély, 2000 méteren magasodó hegycsúcsok és ízletes ételek mellett Szlovákia a legjobb turisztikai élményt nyújtja, amely egyszerre fogja meglepni és megörvendezni a látogatókat.

Szlovákia utazás várja az invia.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk a szlovák utazásokért és ajánlatokért. Szlovákia egyedülálló nemzetiségi identitását erős népi hagyományai emelik ki, köztük néptánccsoportok előadásai és olyan hagyományos művészeti és kézműves foglalkozások, mint a fafaragás, fazekasság, csipke hímzés és méhészet. Szlovákia kiterjedt népi kultúrájának megismerése érdekében látogasson el Martinba, ahol ellátogathat a Szlovák Nemzeti Múzeumba, amely Szlovákia legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumával büszkélkedhet. A látogatók megismerhetik a szlovák hagyományos építési módszereket, és megismerhetik az ország népi identitását, megtekintve több ezer olyan tárgyat, amelyek bemutatják a szlovák művészet és kézművesség fejlődését több száz év alatt. Szlovákia rendkívül hegyvidéki országként számos túraútvonalat kínál minden szinten.

A komoly túrázók megtekinthetik a Magas-Tátrát, amely több mint 2500 méteres csúcsot kínál, és fantasztikus madártávlatból nyújt kilátást olyan kilátóhelyekről, mint a Lomnicky Stit. A középhaladó túrázóknak Jasná Chopokig kell eljutniuk, és meg kell állniuk fogyasztani a Rotunda étteremben, amely 2 004 méter (8202 láb) magasságban található, kilátással a völgyre a Magas-Tátra felé a távolban. Pozsonytól északra a Kis-Kárpát-hegység mintegy 100 km-re nyúlik el, sok gyönyörű, alacsony csúcs között, 600-700 méter magasan. Amennyiben érdekli Szlovákia és szívesen utazna ide nézzen be az invia.hu-ra.