Szőnyeg stílusok, amik mindenhez passzolnak

A szőnyegek otthonunk lényeges elemei, amik sokkal hangulatosabbá teszik a légkört. A többféle gyönyörű stílus közül azonban választanunk kell.

Vannak olyan szőnyegek, amelyek kimondottan csak bizonyos stílusirányzatban tökéletesek és vásárlásukat meg kell fontolni. Vannak azonban olyanok is, amik többféle dizájn mellett is használhatóak és bátran beszerezhetjük őket. Legtöbb esetben a nappali az a helyiség, ahol a legszebb és legnagyobb szőnyegre szükség van.

Milyen szőnyegek között keresgéljünk, ha egy univerzális darabra szeretnénk szert tenni?

A modern szőnyeg megannyi lehetőséget kínál.

Egy modern szőnyeg ugyanis anyagát tekintve tökéletes a modern, rohanó világban, kinézetével pedig mindenhol jól mutat. Könnyen tisztántartható, tartós és puha. Sokféle színben választhatunk belőlük, a lakás stílusához illően. Egy mintás modern szőnyeg, vagy egy minta nélküli úgyszintén otthonunk tökéletes melegburkolata lehet. Modern szőnyeg igen sok méretben kapható, Így nem csak a nappalink büszkélkedhet egy szép darabbal, hanem az előszoba és a lakás összes többi pontja is. Sárga, szürke, zöld, fekete, nincs olyan szín, amit ne tudnánk beszerezni, hatalmas a kínálat.

Szőnyeg
Szőnyeg

A klasszikus szőnyeg sem csak a régimódi stílushoz passzol.

Egyre több olyan klasszikus szőnyeg van, ami a modern lakberendezéshez is illeszthető. Modern anyaghasználat, mégis díszes, gazdag mintázat jellemzi őket, amik például egy minimalista otthon ékessége és büszkesége is lehet. Klasszikus szőnyeg, mégis mindenhol elhelyezhető. 70 x 100 cm-től egészen a 300 x 400 cm-ig megvásárolható. A gyönyörű és örök szépségű klasszikus szőnyegek lehengerlő hangulatot adnak a lakásnak.

A shaggy szőnyeg is sokféle helyiségbe alkalmas.

A shaggy szőnyeget már mindenki ismeri. Hosszú, bolyhos, kusza szálai igazán otthonossá teszik a teret. Nem muszáj mintás shaggy szőnyeget vásárolni, ha retró hangulata van a lakásnak. A régi bútorok mellett is szépen mutat egy egyszínű barna, vagy bézs shaggy szőnyeg, így nem lesz összevisszaság a helyiségben. Sok szép mintás shaggy szőnyeg kapható, például bézs barna színkombinációval, ezek nagyon népszerűek és kedveltek.

Minden szobának és helyiségnek dukál egy szép, minőségi szőnyeg, amitől otthonossá és meleg hangulatúvá válik a légkör.

A szőnyeg stílusok meghatározóak a lakberendezésben, ezért nem árt kicsit elmélyülni, mielőtt vásárolni indulnánk. Ha pedig az alapos megfontolás maximálisan tökéletes szőnyeget eredményez, a hétköznapok színesebbek, nyugodtabbak és békésebbek lehetnek velük.