Sztárhírek minden mennyiségben

Amióta világ a világ, mindig is érdekelt bennünket, hogy hogyan élnek és hogyan vélekednek a kedvenc színészeink, akikre felnézünk. A mozi-filmek.hu honlapon külön rovatban olvashatók a sztárhírek. A mozis magazin értesülése szerint Christopher Llyod hajlandó lenne részt venni a nagy sikerű Vissza a jövőbe trilógia folytatásában.

Az 1938-as születésű Christopher Llyod ma is rendkívül aktív; szinkronszínészként folyamatosan feltűnik különböző sorozatokban és játékokban. Nagyobb szerepekben jó ideje nem találkozhattunk a színész legendával, de egyes pletykák szerint ez sem sokáig marad már így; Christopher Llyod nemrégiben arról beszélt az egyik interjújában, hogy szívesen nekilátna a Vissza a jövőbe negyedik részének. Robert Zemeckis egy interjúban azt nyilatkozta, hogy semmilyen esetben sem készülhet remake a filmből, arról viszont nem esett szó, hogy a folytatásban benne lenne-e. Christopher Llyod szerint a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox is benne lehetne egy folytatásban, amely az eredeti gárdával készül. Doki szerint Michael a betegsége ellenére képes lenne eljátszani a szerepét.

A mozi-filmek.hu mozis magazinban rengeteg hasonló filmes történésről, tervről, beszélgetésről és véleményről olvashatunk. A hírek rendkívül érdekesek, hiszen olyan alkotásokról szólnak, amelyeket egykoron nagyon szerettünk vagy amelyek folytatását rajongók százezrei várják. A Vissza a jövőbe trilógia folytatása valóban erősen kérdéses, hiszen az eredeti készítők már idősek, a főszereplő súlyos betegséggel küzd és a filmes jogok körül is kemény csatározások lehetnek. Nehéz lenne megtippelni, hogy mi lesz a folytatás sorsa, valóban érdemi párbeszéd születik-e a kérdésben, de annyi bizonyos, ha bármi is történik, a mozi-filmek.hu beszámol róla.

Forrás: http://mozi-filmek.hu/sztarhirek/