Szuvid csomagok rendelhetők online

A szuvid, más néven alacsony hőmérsékletű, hosszú időtartamú (LTLT) főzés olyan főzési módszer, amelyben az ételeket műanyag tasakba vagy üvegedénybe teszik, és vízfürdőben főzik a szokásosnál hosszabb főzési idő alatt (általában 1–7 órán át), pontosan szabályozott hőmérsékleten.

Szuvid csomagok rendelhetők a szuvid.hu weboldalon méghozzá alacsony áron, ezért ha régóta keres már Sous-Vide Chef Wifi Prot, vagy éppen egy Sous-Vide Shcef Home Smile gépet, akkor itt a helye nálunk. A szuvid főzés során a hőmérséklet sokkal alacsonyabb, mint amit általában a főzéshez használunk, a hús esetében általában 55-60 ° C, a zöldségnél magasabb. A cél az, hogy az ételt egyenletesen főzze meg, biztosítva a belsejének megfelelő főzését a külső túlsütés nélkül, és megtartsa a nedvességet. Kezdetben a rajongók laboratóriumi minőségű, gyakran az eBay-en vásárolt termikus merülő keringető szivattyúkat használtak, amelyek nagyon gondos tisztítást igényeltek, és akkor sem ajánlottak konyhai használatra.  Manapság kaphatóak viszonylag olcsó, ám mégis nagyon pontos szuvid gépek állnak rendelkezésre, amelyekhez csatolt hőelem-szondák tartoznak, és amelyek felhasználhatók kereskedelmi rizsfőzők, lassú tűzhelyek, elektromos fazekak és hasonló berendezések vezérléséhez.

Amennyiben megtekintené a szuvid csomagokat és az árakat, vagy a szuvid gépek illusztrációit, látogasson el a szuvid.hu weboldalra, ahol a legjobb termékeket vásárolhatja meg, tehát ha régóta keres magas minőségű szuvid gépeket akkor itt a helye nálunk. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik szuvid berendezéssel kapcsolatban, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal elérhetőségeink egyikén és csapatunk válaszol minden feltett kérdésre ami a szuvid csomagokkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban.