Takarja be gyermekét puha, unikornis takaróval!

A babavárás izgalmas időszak egy pár életében. Mielőtt még megszületne a baba a leendő szülők igyekeznek minél szebbé varázsolni a baba szobát, mely segít ráhangolódni a kicsi érkezésére. Ma már nem csak az a fontos, hogy a babaszoba és tartozékai praktikusak legyenek, hanem az esztétikum is lényeges.

Unikornis takaró fiú és lány babaszobába is tökéletesen alkalmas! A szülők számára az első gyermek érkezése óriási öröm, éppen ezért a legapróbb részletekre is óriási hangsúlyt fektetnek. Kedves dekorációval látják el a szobát, alaposan megfontolják a színeket, illetve a szoba fő motívumait, témáit. Az unikornist sokan lányosnak találják, azonban egy fiú baba szobában is tökéletesen megállják a helyüket. A zsanicza.hu webáruházban kapható wellsoft unikornisos takaró pihe-puha anyagból készült, így igazán kellemes érzettel jár végig simítása. A textil simításakor a minta némileg torzul, azonban, ha visszafelé simítja, akkor a szálak visszaállnak eredeti irányukba, így a minta újra jól láthatóvá válik. A takaró hátoldalán nem található minta, hanem fehér színű a teljes felület.

Az unikornisos takaró bármely otthonban tökéletesen megállja a helyét, hamar a babaszoba ékévé válik. Ha Önnek is fontosak a részletek és az utolsó dekorációs elemig mindent alaposan leellenőrzött, akkor a wellsoft takaró választással biztosan elégedett lesz. A puha anyag és a kedves minta garantálja babájának a kellemes, mély álmokat! Ha esetleg Ön is rajong az unikornisokért, akkor pedig nem kérdés, hogy miért érdemes gyermekét ezzel a pihe-puha takaróval meglepni az imádnivaló mintával! A Zsanicza garantálja Önnek a kifogástalan minőséget! Ha szeretné megtekinteni a minőségi, kedves mintával ellátott takarókat, akkor látogasson el a zsanicza.hu webáruházba!