Tanulj egy igazán egzotikus, különleges nyelvet arab nyelvoktatáson!

Ha már beszélsz angolul vagy németül, de szeretnél egy nem megszokott, izgalmas nyelvet is elsajátítani, esetleg nem beszélsz semmilyen idegen nyelvet, de egy igazán különleges nyelvet szeretnél tanulni, akkor az arab a neked való nyelv!

Arab nyelvoktatás azoknak számára ideális, akik kellőképp bátrak, hogy egy igazán különleges nyelvet kezdjenek tanulni. Az arab egy igazán érdekes nyelv, amely ráadásul a világ leggyakrabban beszélt nyelvei közt az ötödik. Az arab nyelvet több, mint háromszáz millió ember beszéli és húsz ország hivatalos nyelve. Gyakorlatilag az egész muszlim világ nyelve az arab, ugyanis a Korán is arab nyelven íródott, továbbá a muszlimok arab nyelven imádkoznak, még abban az esetben is, ha nem az arab az anyanyelvük, mint például Törökországban. Az arab nyelv a ritka nyelvek közé tartozik hazánkban, éppen ezért egy arab nyelvű fordító sokkal többet kérhet el munkájáért, mint például egy angol vagy német nyelvű tolmács. Ha arabul szeretnél tanulni, akkor arra lehetőséged van nyelviskolában is, nem kell autodidakta módon, önmagadra utalva tanulnod.

Az Up2You Nyelviskolában lehetőséged van a saját tempódban tanulni, miközben a nyelvtanár egyénileg foglalkozik veled. A havi óraszámot te választod meg, ami azért előnyös, mert ha igazán lelkes vagy és van időd tanulni, akkor igazán intenzív nyelvtanfolyamon érezheted magad és így nagyon gyorsan tudsz fejlődni. Ráadásul minél gyorsabban tanulsz, annál kedvezményesebb lesz az óradíj, így mindenképp jól jársz és javadra válik a rendszeres tanulás. Havonta egy alkalommal lehetőséged van egy tanári konzultációra, ahol mindent át tudsz beszélni az arab tanároddal. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor látogass el az up2you.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!