Tegye hangulatossá otthonát minőségi parketta burkolattal!

A Maxparketta kínálatában biztosan megtalálja a tökéletes parkettát! Otthona minden helyiségéhez, akár padlófűtésre is ideális laminált parketta, szalagparketta hatalmas választékban, a parketta diszkont kínálatában.

Szeretné különlegessé tenni otthonát? Válasszon minőségi padlóburkolatot, tekintse meg hatalmas parketta kínálatunkat. Honlapunkon járva hasznos tanácsokat kaphat a parketta ápolásával kapcsolatban is, így otthonának padlóburkolata hosszú életű és tartósan szép marad.

Honlapunkról értesülhet a különféle parketta akciókról is. Az akciós ajánlatoknak köszönhetően pedig még kedvezőbb feltételekkel juthat jó minőségű padlózathoz. Akciós ajánlataink során széles körű olcsó parketta kínálatunkból válogathat.

Kínálatunkban kül- és beltéri parketta, ipari parketták és szalagparketta is helyet kapott. A laminált parketta mellett hagyományos csaphornyos parketta is vásárolható. A nálunk vásárolható parketták több mint tízféle, különböző keménységű fafajtából készültek, különböző igénybevételnek megfelelően.

Ha Ön már kiválasztotta otthona vadonatúj melegburkolatát, kollégáink a kivitelezés során is segítséget nyújtanak. Szakembereink térítésmentesen felmérik a parkettázni kívánt helyiséget, és árajánlatot készítenek a munkálatok kivitelezéséhez.

Válassza Ön is a kényelmes megoldást. Válassza a Maxparketta Kft. szakértelmét és minőségi szolgáltatásait! Válasszon otthonába laminált parketta, szalagparketta kínálatunkból, és – igény esetén a házhozszállításon túl – szakembereink a kivitelezést is elvégzik Ön helyett.

A parketta diszkont az Ön rendelkezésére áll. Varázsolja újjá otthonát kiváló minőségű padlóburkolattal. A parketta diszkont hatalmas kínálattal várja kedves megrendelőit, vásárlóit.

Forrás: http://www.maxparketta.hu