Tegyen a haspuffadás ellen Degasinnal!

A puffadás, ami a belekben keletkezett gáz következménye, egyre több embert érint hazánkban is, kortól és nemtől függetlenül. A hasi feszülés az emésztési folyamat közben összegyűlt gyomor és bélrendszeri gázok keveréke miatt alakulhat ki. Magát a gázt bizonyos szimbiotikus baktériumok, illetve élesztő gombák termelik. Bár természetes folyamatról van szó, a puffadás következményei, mint a kellemetlen szagú gázok, igen bosszantóak tudnak lenni.

 

A fokozott gázképződés, avagy a haspuffadás ellen tudunk tenni. Ehhez étrendi és életmódbeli változtatásokra van szükség. Amennyiben betart pár alapvető szabályt lecsökkentheti, vagy teljesen meg is szüntetheti a kellemetlen puffadást. A haspuffadás ellen először is az étkezésén kell változtatnia. El kell hagyni, de legalábbis minimálisra kell csökkenteni a puffasztó ételek fogyasztását. Nem ajánlott emellett a cukros ételek, és a szénsavas üdítők fogyasztása sem. Minden étkezés során ügyelni kell arra, hogy az ételt alaposan rágja meg, és nyugodt körülmények között egyen.

A haspuffadás ellen természetesen orvosi szerekkel is tehet. Ha megbízható és hatékony készítményt keres, akkor Önnek a Degasin ajánlott. A kapszula hatóanyaga a szimetikon. A szimetikon nagy előnye, hogy nem nem szívódik fel a véráramba, így biztonságosnak tekinthető. A szer mellett szól továbbá, hogy hatékonyságát klinikai vizsgálatok is bizonyítják. Amennyiben tehát elege van a haspuffadásból érdemes próbára tennie a Degasint, a hatás nem marad el!

A haspuffadás ellen válassza Ön is a Degasint, mely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően már egy-két kapszula esetében is enyhíti a puffadást és teltségérzést, mely jól tolerálható, hiszen nem szívódik fel a bélből, sőt egy napi adag ára is igen kedvezményes. A bővebb információk várják honlapunkon!