Thomas Sabo ékszerek

A Thomas Sabo ékszerek ma már igazi hírnévre tettek szert. Az igényes ékszerek csodálatos ajándéktárgyak, ha meg szeretnénk lepni valakit, akit igazán szeretünk.

A Thomas Sabo ékszerek a legcsodálatosabb ajándéktárgyak, amit eltudunk képzelni. Ha meg szeretnénk lepni a kedvesünket egy csodálatos ékszerrel, a kollekcióból bátran válogathatunk. Ám a választás nem mindig egyszerű.

Íratlan szabály, hogy ékszert mindig a megjelenéshez választunk. Ha férfiként meg szeretnénk lepni életünk szerelmét egy csodálatos Thomas Sabo ékszerrel, az esetben kicsit gondban leszünk, mert a kedvesünk mindig más és más ruhát visel. Ezért elsősorban inkább azt vegyük figyelembe, milyen karakter a párunk, illetve milyen külsővel rendelkezik.

Választhatunk ékszert a kedvesünk hajához igazodva. Ma már a hölgyek többsége festett hajjal rendelkezik, ez azonban nem kell hogy zavarjon bennünket. A klasszikus hajszínek, mint a barna, a fekete és a szőke általában jól tűrnek minden ékszert, ellenben a vörös hajhoz nem illik az aranyszín. A vörös hölgyek esetében maradjunk az ezüstnél, vagy ha értékesebb ajándékot szeretnénk adni, akkor legyen fehérarany vagy platina. Az élénk „színes” hajak esetében egyedül arra kell figyelni, hogy a használt kövek színe ne üssön el a hajszíntől.

Az ékszerek színe mellett azok alakja is meghatározó. A kerek arcú hölgyek esetében jobbat mutatnak a hosszúkás alakú ékszerek, a vékony arcú hölgyek viszont bátran használhatnak kerekebb ékszereket. Az ékszerválasztás egyik legnagyobb hibája, ha túlzásokba esik; a nő legékesebb szépsége az arca, az ékszer csak kiegészítő lehet. Ne válasszunk olyan nagyméretű ékszert, ami elvonja  figyelmet az arcról. Ha ügyesen választunk ajándékot, a kedvesünk imádni fogja. Ha biztosra szeretnénk menni, válasszunk Thomas Sabo ékszert!