Töltsön Ön is Mannol olajat gépjárművébe!

A Mannol széles termékpalettával rendelkezik, ami nem is csoda, hiszen az egyik legnépszerűbb olajgyártó cégről van szó. Az olaj mellett természetesen egyéb termékeket is gyártanak, például fagyállókat és egyéb autóápolási kemikáliákat. Azt garantáljuk, hogy a Mannol olajok használatával igazán jót tesz autójának.

Mannol olajok használata igazán előnyös autója szempontjából! A Mannol termékpalettáján kiváló ár-érték arányú minőségi olajok és termékek találhatók! A Mannol motorolajok kifejlesztése során a cég figyelembe veszi az autógyárak által támasztott elvárásokat a modern motorok felé, illetve azt is, hogy a gépjármű milyen extrém hatásoknak van kitéve. A Mannol olajokat Litvániában gyártják, Klaipéda városában az SCT Lubricants finomítójában. Az SCT teljes neve Sudheimer Car Technic, mely a Mannol tulajdonosa. Az 1962-től 1993-ig tartó időszakban elsősorban motorbenzint és dízelolajokat gyártottak. Idővel az M-8B elnevezésű motorolajuk is megalkották is piacra dobták, mely igazán keresett volt. Az SCT megjelenésével a cég életébe új időszak köszöntött, újra gondolták a gyártást és a laboratóriumot, illetve a logisztikát. Továbbá ekkor bevezetésre került a Mannol márkanév.

Manapság Európában a Mannol az egyik legmodernebb olajfeldolgozó, valamint csomagolóüzem. Mivel a cég termékeit szerte a világon keresik, amit jól mutat, hogy öt kontinensre és ötvenkilenc országba szállítják a cég termékeit. Amikor azt írjuk, hogy a Mannol termékpalettája igen széles, akkor egyáltalán nem lódítunk, ugyanis több, mint nyolcezer termékük van. Ha Ön is szeretne Mannol olajat tölteni gépjárművébe, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházra, ahol megtekintheti a széleskörű kínálatot, beleértve a Mannol olajokat is!