Travel channel tv csatorna műsorai

A Travel Channel (2018 óta Trvl Channel néven stilizált) a Discovery Inc. tulajdonában lévő amerikai fizetős televíziós csatorna. A csatorna székhelye New Yorkban, az Egyesült Államokban található, irodái vannak Spring, Maryland és Knoxville, Tennessee városokban.

Travel channel műsora megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide ha ön is meg szeretné tudni, hogy mikor milyen műsorokat nézhet a csatornán. Dokumentumfilmeket és gyakorlati bemutatókat tartalmaz az utazással és szabadidővel kapcsolatosan az Egyesült Államokban és a világ minden táján. A programok között szerepeltek afrikai állatszafari bemutatók, nagy szállodák és üdülőhelyek körútja, jelentős városok látogatása a világban, különféle ételekről szóló műsorok a világ minden tájáról, valamint a szellemekről és a paranormális jelenségekről szóló műsorok nevezetes épületekben. 2015 februárjától a Travel Channel hozzávetőlegesen 91,5 millió háztartás számára elérhető (ez a televízióval rendelkező háztartások 78,6%-a) az Egyesült Államokban. A Travel Channel 1987. február 1-jén indult; a TWA Marketing Services (a Trans World Airlines leányvállalata) alapította, feltehetően a légitársaságok mecénása érdekében.

A csatorna nevét a Home Theater Network műsorai között sugárzott utazással kapcsolatos töltelékműsorokból kapta. A TWA 1986-ban megvásárolta a névjogokat a Group W Satellite Communications-től, és a prémium kábelcsatorna 1987. januári leállítását követően átvette a HTN transzponderhelyét. 1997-ben a hálózatot később eladták a Landmark Communicationsnek, a The Weather Channel akkori tulajdonosának, majd végül a Paxson Communicationsnek. További részletekért és az online műsorért nézzen be a musor.tv-re és itt ingyenesen nézheti meg a teljes heti travel channel műsort.