Trükkök a wc duguláselhárításához

Egy eldugult wc vetekszik a legrosszabb rémálommal. Ebből a rendkívül kényelmetlen és nem kevésbé piszkos helyzetből azonban könnyedén megtalálhatjuk a kiutat, ha tudjuk, hogy mihez nyúljunk. Kitől leshetnénk el jobb trükköket, mint maguktól a duguláselhárítás nagymestereitől, a vízvezeték szerelőktől?

A duguláselhárítás II. kerület valamennyi utcájában megbízható szakemberekkel megoldható. Több évtizedes tapasztalataik szerint a wc-dugulások többsége akár helyben is orvosolható néhány egyszerű módszerrel. Ha azt látjuk, hogy öblítés után a víz nem folyik le, hanem szintje egyre emelkedik a wc-csészében, azonnal zárjuk el a csapot a tartálynál, ezzel megelőzhetjük a kiáradást.

Ezután, ha vödörrel kimertük a felesleges vizet, próbálkozzunk forró vízzel, ami a duguláselhárítás II. kerületben dolgozó szakemberei szerint már-már ősi és nagyon megbízható megoldásnak nevezhető. A hatást közönséges mosogatószerrel még tovább fokozhatjuk. Öntsünk egy keveset a lefolyóba, várjunk 1-2 percet és öblítsük le. Ha a probléma ennél komolyabb, a duguláselhárítás II. kerület teljes területén alacsony árakkal és garanciával igénybe vehető!