Tudtad, hogy a külső merevlemez praktikusabb lehet, mint a pendrive?

Manapság szinte mindenkinek van valamilyen kütyüje, amin az adatokat tudja tárolni, azaz rendelkezik pendrive-al. Mostanában azonban egyre többen esküsznek a merevlemezre, hiszen ezen még több adatot tudunk tárolni.

Külső merevlemez vásárlása esetén is több márka közül választhatjuk ki a legjobban tetszőt, illetve azt, amelyiknek a kapacitása számunkra leginkább megfelelő. Ha mondjuk, szeretünk fényképezni, és ezeket a fotókat szeretnénk valamilyen adathordozón is tárolni, akkor pendrive helyett inkább külső merevlemezt válasszunk. Természetesen ezen nem csak sok-sok kép fér el, hanem akár rengeteg videó is. Így, ha nem csupán a fényképezés tartozik a hobbijaid közé, hanem videózni is szeretsz, érdemes beszerezni egy ilyen remek kapacitású kütyüt.

Külső merevlemez
Külső merevlemez

A www.kulsomerevlemezek.hu internetes oldalon több fajta merevlemezt is megtalálhatunk. Ezeknek az árát, ahogyan a peendrive-okét is, a kapacitása határozza meg. Mivel soha nem tudhatjuk, hogy mennyi adatot is fogunk pontosan tárolni rajta, így ajánlottabb minél nagyobb kapacitásút vásárolni. Ha pedig jól ismerjük magunkat, és tudjuk, hogy ritkán töltjük le számítógépünkre az adatokat, akkor még inkább érdemes nagyobb memóriát választanunk. Lehet, hogy egy adott gyártó által forgalmazott márka már bevált számunkra, akkor természetesen mindig igyekszünk azt vásárolni máskor is. A www.kulsomerevlemezek.hu webáruházában márka és kapacitás alapján is keresgélhetünk külső merevlemezeket. Így nincs rá szükségünk, hogy órákig a számunkra legmegfelelőbb terméket vadásszuk. Ha tehát nagyobb kapacitású adathordozót,-tárolót szeretnénk, inkább külső merevlemezt vásároljunk, így biztos helyen tudhatjuk videóinkat, vagy fényképeinket.