Tv 4 műsor újság online

A TV4 egy magyar kereskedelmi tv csatorna, amelyet 2006. január 1-jén alapított a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Az alaptőke 25% -át biztosították ekkor. A csatorna a Story TV utódja, vagyis 2008-tól 2010-ig Story TV4-nek, 2010-től 2018-ig pedig Story 4-nek hívták, azután változott a név TV4-re.

TV 4 műsor vár minden kedves érdeklődőt a musor.tv weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk, ha ön is szeretné tudni, hogy ma vagy a hétvégén milyen műsorokat nézhet meg a tv4 műsorán.  A csatorna hangja jelenleg László Zsolt, korábban Nagy Ervin volt, előtte Sipos Szabó Barnabás, Kiss Virág és Peller Anna is játszotta már ezt a szerepet a csatornán. 2016. január 1-je óta a Story 4, a Story 5 és a Galaxy csatornák hirdetési idejét az Atmedia értékesítette. A csatorna 2018. április 30-án megváltoztatta nevét, új neve TV4 lett, ezen a néven kazettás terjesztésű televíziós csatornaként szerepelt, vagyis VICO-ként működött Magyarországon 1992–1994-ig. De a Story 4 csatorna sem tűnt el, mivel a 2011-ben elindított társ-csatorna, a Story 5 vitte tovább a régi műsorokat.

2020. január 1-jétől a Digital Media & Communications (amely a TV 4-et működtette) továbbra is Network 4 csoportként működik, és ezen a napon még az egyes csatornák képében is bővülések történtek. A hosszú azonosítók bal alsó sarkában megjelent a „Network / 4 csoport tagja” szöveg. Frei Tamás, Borsány-Gyenes András és Pákozdi Sándor, akik korábban több vezető pozíciót töltöttek be a bankszektorban, részt vesznek az új televízió igazgatóságában. A kiadót a testületben Ruszkai Nóra vezérigazgató-helyettes és Steff József pénzügyi vezérigazgató képviseli. Amennyiben többet tudna meg a csatornáról vagy a műsorokról keresse fel bátran a musor.tv-t, ahol minden információt és részletet megtalál.