Ultrahang vakond ellen

Sokan keményen dolgozunk annak érdekében, hogy az udvarunk és a kertünk bizonyos módon nézzen ki. Nagyon sok erőfeszítésre van szükség, hogy a megfelelő hosszúságú pázsitot, cserjéket és virágokat gondozzunk, neveljünk. A munka után biztosan nem akarja látni, hogy az udvar tele van lyukakkal, alagutakkal és piszokkal.

Vakond ellen nagyon jó megoldás z ultrahangos készülék, ami hatékonyan eltünteti a vakondokat, tehát ha már önnek is régóta fejfájást okoznak a vakondok, akkor itt a helye nálunk az elriasztok.hu weboldalon. Ha tartós vakond problémája van, a legjobb megoldás a csapdázás, vagy az ultrahangos készülék. Őszintén szólva, ez gyakran az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a vakondtól. Az ultrahangos készülékek gyakran hatékony, de ha mégis a csapdákat választaná, helyezze el a csapdákat úgy, hogy azok aktiválódjanak, amikor a vakondok futás közben áthaladnak rajta. Ha a csapda két nap alatt nem sikerül vakondot fogjon, akkor itt az ideje áthelyezni a vakondcsapdát.

A vakondok azért túrnak a gyepen, mert a talajban élelmiszer-forrás van; valószínűleg földigiliszták. A vakondok az udvarunkban élnek,  alagutakat hoznak létre és a felszínen vakondtúrás keletkezhet. Ezt élelmet keresve teszik. A vakondoknak elég sok élelemre van szükségük a túléléshez. Az udvar, ahol lárvák vannak, vonzóbb lesz, mint az udvar, ahol nincsenek. Ha a gyep egészséges volt, nem voltak lárvák, de mégis van vakondtúrás, akkor a talaj tele van egy másik lénnyel, amelyet a vakondok nagyon szeretnek, mégpedig földigilisztákkal. Az egészséges pázsit rengeteg földigilisztát tartalmaz, és a vakondok meglehetősen sokáig képesek túlélni, ha folyamatosan ezekkel táplálkoznak. Ha véget vetne a vakond inváziónak keresse fel az elriasztok.hu weboldalt.