Utasbiztosítás jó áron

Nagyon sok ember mérlegeli a többletköltségeket utazás esetén és azt kérdezi: “Megéri az utazásbiztosítás?” A válasz általában a legtöbb esetben IGEN. Most megtudhatja azt, hogy miért, és hogy miért érdemes nálunk utasbiztosítást kötni.

Utasbiztosítás igényelhető nagyon jó áron az axa-assistance.hu weboldalon ezért ha ön is úgy érzi, hogy utasbiztosításra lenne szüksége mert egy nagyobb utazásra indul, itt a helye nálunk. Weboldalunkon egy útra vagy akár több útra is köthet biztosítást, saját személyre, valaki másnak vagy akár egész családjának is. Tegyük fel, hogy több százezer forintot fizet egy luxushajózásért a Földközi-tengeren a 25. házassági évfordulója alkalmából. A hajózás előtti napon egy családtag súlyos balesetet szenved és kórházba kerül. Amikor felhívja a luxushajót és elmagyarázza, mi történt, együttérzőek – de nem térítik vissza a pénzét, amit már kifizetett. A vállalat szabályai egyértelműen kimondják, hogy nincs visszatérítés, ha az indulástól számított 14 napon belül visszamondja az utat.

Az ilyen helyzetek miatt kötelező az utazásbiztosítás. Ha van utazásbiztosítása akkor visszatérítést kaphat az előre kifizetett, vissza nem térítendő utazási költségekért, amikor egy bizonyos okból kell lemondania az utat. Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg nem kell mást tennie, mint felkeresni az axa-assistance.hu weboldalt és itt mindent megtudhat, ráadásul megtekintheti az árakat és opcióinkat is. Ha weboldalunkat választja, akkor igényelhet légi utasbiztosítást, poggyászbiztosítást, felelősségbiztosítást, illetve balesetbiztosítást is, ezért megéri majd minket választani. Weboldalunkra kattintva megtekintheti majd elérhetőségeinket is. Nálunk bankkártyás fizetésre is lehetőség van.