Utasbiztosítás külföldre minden határon túlra utazónak

Az utazási biztosításokat gyakran összetévesztik a nemzetközi egészségbiztosításokkal, de ezek nagyon fontos szempontokban különböznek egymástól. Győződjön meg arról, hogy a külföldi tartózkodási idejéhez megfelelő lefedettséget választotta. Az utazási biztosítás csak rövid, előre meghatározott időtartamú külföldi utakra érvényes.

Utasbiztosítás külföldre elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és mindent megtalál ami az utasbiztosításokkal és ajánlatainkkal kapcsolatos. Mit fedez az utazási biztosítás? Az utazási biztosítás célja a váratlan események fedezése az indulás előtt és külföldön tartózkodása során. Ezt általában az utazás indulás előtti lemondása váltja ki sürgősségi orvosi ellátás (kórházi ápolás stb.), hazaszállítás, poggyászlopás vagy harmadik fél felelőssége miatt. Az utazási biztosítás olyan dolog, amely fedezi az utazás összes fő költségét, akár belföldön, akár külföldön. Ide tartoznak a lemondások és késések, az orvosi számlák, az elveszett poggyász és még sok más. A biztosítás vásárlásakor a személyes körülmények befolyásolhatják a kötvény költségeit. Ide tartoznak az életkor, az utazás hossza, a már meglévő egészségügyi állapotok és a kormány által kiadott utazási figyelmeztetések. Az utazási biztosítás azonban nem olyan részletes, mint más típusú biztosítás.

Az olyan tényezők, mint a rendeltetési hely és a korábbi kórtörténet, általában nem befolyásolják a teljes költséget. Fontos bizonyítékot szolgáltatni késésekről, sérülésekről vagy hiányzó poggyászokról a biztosítási igény érvényesítése érdekében. Sikeres kárigények esetén a szolgáltatók általában fizetik az utazás megszervezését, az elveszett tárgyak költségeit és az orvosi költségeket. Amennyiben többet tudna meg erről és önnek is utasbiztosítás kellene, nézzen be hozzánk az axa-assistance.hu weboldalra.