Utazóággyal könnyebb az utazás!

A baba születését követően idővel a család szeretne kimozdulni, elmenni nyaralni, vagy csak meglátogatni a messzebb élő rokonokat. Számos fontos dolog van, amit érdemes elpakolni és elvinni a nyaralásra. Kisgyermekes családok esetében az egyik fontos dolog az utazóágy!

Utazóágy babáknak igazán hasznos, ha babával kell utazni. Egy rövidebb, akár egy napos utazás alkalmával az is megoldást jelenthet, hogy a baba a szülők közt alszik, azonban sokan attól tartanak, hogy esetleg alvás közben ráfordulnak a gyerekre, illetve ez nem is túl kényelmes megoldás, hacsak az ágy nem hatalmas. Hosszabb utak alkalmával, több napos nyaralás esetén pedig nem igazán kivitelezhető, hogy a gyerek folyamatosan a szülők közt aludjon. Az utazóágy megoldja ezt a problémát és nem kell azon aggódni, hogy a gyerek hol fog aludni vagy a szálláshely tud-e kiságyat biztosítani. Az utazóágy pont olyan méretekkel rendelkezik, akár egy kiságy, viszont könnyen össze lehet csukni, illetve egyszerű hordozni. Az utazóágy abban az esetben is tökéletes, ha azt szeretnénk, hogy a baba ne másszon el, hanem szeretnénk, hogy a közelben, például az utazóágyban játsszon.

Az utazóágyhoz jellemzően matrac is jár, így minden tartozék adott ahhoz, hogy a baba kényelmesen tudjon aludni. Az utazóágyak esetében a magasság is állítható, így a szülő úgy állítja be, ahogy szeretné. A felsőbb szint azért előnyös, mert így nem kell olyan mélyre hajolni a babához, ami a derekat is kevésbé terheli, másrészt az alsóbb szintek akkor előnyösek, ha a baba már nagyobb, esetleg fel is tud kelni. Az utazóágy minden kisgyermekes családnak praktikus, akik szívesen utaznak. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, esetleg meg is tekintené a termékeket, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az ekiraly.hu webáruházba!