Üveggyapot szigetelés a lehető legjobb áron!

Az üveggyapot filc olvadt üvegszál feldolgozásával és hőre keményedő gyanta alapú kötőanyag hozzáadásával készült termék. Ez egy elasztikus filcszerű, üvegszálból készült test, amelynek átmérője mindössze néhány mikron. Válasszon különböző nedvességálló üveggyapot keveréket a felhasználási követelményeknek megfelelően.

Üveggyapot szigetelés elérhető a hoszigetelesjoaron.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha minőségi anyagokat szeretne beszerezni szigeteléséhez, itt a helye nálunk. Az üveggyapotban nagyszámú apró légpórus található, így szerepet játszik a hőszigetelésben, hangelnyelésben, zajcsökkentésben stb. Acélszerkezetes épületek hőszigetelő anyaga is lehet. Az üveggyapot kvarchomokot, mészkövet, dolomitot használ, és más természetes ércek, mint fő nyersanyagok, néhány szódabikarbónával, bóraxszal és más vegyi alapanyagokkal kombinálva készül, hogy beleolvadjanak az üvegbe. Olvadt állapotban külső erő hatására finom szálakká fújják. A szálak háromdimenziósan keresztezik egymást és összefonódnak egymással, sok kis rést mutatva. Az ilyen rések pórusoknak tekinthetők. Ezért az üveggyapot porózus anyagnak tekinthető, jó hőszigetelő és hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az üveggyapot tűzálló minősége kiváló – Az erre vonatkozó nemzeti tűzállósági követelményeknek megfelelő nem éghető anyag, így védi az épületek biztonságát, garantálja a felhasználók életének és vagyonának védelmét. Az üveggyapot, az egyenletes száleloszlás és a karcsú rostok alacsony hővezető képességűvé teszik a terméket, biztosítva a termék kiváló hőszigetelési teljesítményét, valamint a termék hosszú távú hőszigetelő hatását. Amennyiben többet tudna meg erről a termékről és rendelni szeretne, keresse fel a hoszigetelesjoaron.hu weboldalt.