Válassz nagy kiszerelésű parajdi sót a gazdaságos felhasználáshoz

A parajdi sót annyiféle változatos módon lehet alkalmazni, hogy érdemes elgondolkozni egy nagyobb kiszerelés megvásárlásán. A legegyszerűbb étkezési felhasználástól a párologtatáson keresztül a pihentető fürdőzésig számos módon a javunkra fordíthatjuk az egészségre gyakorolt jótékony hatását.

De mégis mit kezdjünk egy 25kg-os parajdi sózsákkal? Mikorra fog az elfogyni? Megéri e ezt a kiszerelést várásolni?

Bár valóban elsősorban éttermeknek ajánlott ekkora kiszerelés beszerzése, mégis nézzük meg a lakossági felhasználás lehetőségeit is!

Gondoljunk csak bele, egy normál étkezési só milyen gyorsan fogy el a háztartásunkban?! Persze ez attól is függ, ki mennyire szereti ízesen az ételeket, de ha kicsit odafigyelünk meglepődünk majd, milyen gyorsan fogy a sókészletünk.

Persze egy 25kg-os zsák akkor is nagyon hosszú ideig elé egy átlagos háztartásban, ha csak ízesítéshez használjuk. Azonban a parajdi só más módon is kifejti jótékony hatását, ezért érdemes például párologtatáshoz vagy fürdőzéshez is használni.

Parajdi sózsák
Parajdi sózsák

De kisgyerekes családoknál kiváló családi program lehet parajdi fürdőbombát készíteni házilag, némi illóolajjal a lehetőségek tárháza végtelen… Vidámság, kézzel készült ajándék, családos program, örök élmény a gyerekeknek és még az egészségünkre is figyelünk közben! Szinte kötelező kipróbálni. Ehhez a programhoz érdemes nagy kiszerelésű sót használni, hiszen aki játszott, kézműveskedett már gyerekekkel az pontosan tudja, lesz közben pocskolás és kipróbálás, sok lesz a leszóródó, hulló anyag…

És ne feledkezzünk meg a fürdőzésről sem. Mindegy, hogy energetizálni vagy pihentetni akarjuk magunkat, azt biztos, hogy az egészségünkre jótékony hatással lesz, ha parajdi sót is oldunk a fürdővízbe.

Nos, ezek után mit gondolsz? Megéri a 25 kg-os kiszerelésű parajdi sózsák beszerzése? Szerintünk igen!

Nézd meg webáruházunkban, ha valamiben elbizonytalanodnál, keress bennünket bátran telefonon.