Válassza az otthonautomatikát egy kényelmesebb életért!

Rohanó világunkban, amikor mindent a fejlődés, a technikai fejlesztések uralnak, akkor azon már nem is lehet csodálkozni, hogy egy épület kényelmét bizony nem kizárólag az építészeti megoldások, a különféle bútorok, és egyéb berendezési tárgyak vagy a színek határozzák meg, hanem sokkal inkább az épületbe szerelt elektronikai rendszerek jól összehangolt, igényekhez igazított, személy szerint optimalizált vezérlése. A SMARTme pontosan ezt a kényelmet tudja biztosítani az Ön számára is!

A cégünk által biztosított otthonautomatika rendszer biztosan elnyeri az Ön tetszését is, hiszen célunk, hogy mindig az egyéni igények, kényelmi, valamint biztonsági kívánalmak szerint járjunk el. Amit mi kínálunk az egy összetett és profi rendszer, ami mindenre tekintettel van, de kezelése mégis tökéletesen egyszerű. Mindössze az egymást követő funkciók sorrendben történő automatikus vezérléséről van szó, sokszor csupán egyetlen parancsra. A smartme által a naponta ismétlődő, már-már rutinos események egy automatizált otthonban végre eltűnnek. Önnek semmire semmi gondja nem lesz.

A kialakított otthonautomatika rendszer az intelligens vezérlésnek köszönhetően figyeli a lámpák állapotát, így lekapcsolja az égve felejtetteket, mentesíti felesleges fogyasztók áramköreit, amikor eljön az ideje leengedi a redőnyöket, de még a fűtési és a hűtési központtal is kommunikál. Ha pedig Ön szeretné, akkor a rendszer e-mailben vagy akár SMS formájában is küld egy értesítést  minden lényeges eseményről.

A SMARTme várja Önt is egyedülálló megoldásokkal, egy olyan kényelmes, biztonságos és nyugodt otthonnal, ahol jól érezheti magát, egy olyan rendszerrel, ami valóban Önért van! Vállalatunk igyekszik prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtani, így folyamatosan fejlesztünk és csakis a legjobb termékekkel dolgozunk. Keresse fel weboldalunkat, a www.smartme.hu oldalt, ahol máris bővebb információkkal várjuk!