Vámkezelés – Adja át másnak az ezzel járó terheket!

A vámok kesze-kúsza világában egyáltalán nem könnyű eligazodni, így érthető, ha az ember elbizonytalanodik a nyakatekert módon megfogalmazott jogszabályok és az ügyintézés rögös menetét megismerve. Pedig a folyamat jóval egyszerűbb is lehet.

Vámkezelés, vámeljárás, vámügyintézés, vámhatározat és még hosszan lehetne sorolni azokat a meghatározásokat és fogalmakat, melyek sokkolják azokat, akik a vámok világában nem jártasak. Az internet korában nagy segítséget jelent, hogy bármire rá lehet keresni, utána lehet nézni. Viszont a vámok esetén ez időigényes és az sem feltétlenül segít, hogy az egyik weboldal ezt írja, a másik meg azt. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a helyzet reménytelen, mindössze azt, hogy profikat kell megbízni. A Vám-Garancia Kft. segítséget nyújt a teljes körű vámügyintézés és a különféle vámügyi feladatokhoz köthető tanácsadói és adminisztrációs ügyintézésben. A nagy szakértelemmel rendelkező kollégák minden kérdésre válaszolnak és segítenek eligazodni a vámok bonyolult útvesztőjében.

A teljes mértékben magyar tulajdonban álló Vám-Garancia Kft. a fentebb említett szolgáltatásokon túl vállalja a vámáru raktározását, továbbá, mivel számos szállítmányozó céggel állnak kapcsolatban, így ennek kapcsán is érdemes őket felkeresni. A harmadik országból származó import áru Áfa fizetése kapcsán sokszor problémát jelent, hogy a vámolás során be kell fizetni, tehát akkor, amikor az áru értékesítéséből még nem származik bevétel, így az áfa fizetés problémás lehet. A cég segítséget tud nyújtani, hogy az Áfa fizetésre az értékesítés után kerüljön sor. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a vamgarancia.hu weboldalra, ahol tájékozódhat és elérhetőséget is talál!