Vár a wellness hotel Zalakaros páratlan élményekkel!

Olykor szüksége van szervezetünknek a pihenésre, a lazításra, hogy a mindennapi stressz okozta fáradalmakat leküzdve feltöltődjünk pozitív energiával. Az ország egyik legszebb és valóban elismert szállodája, a wellness hotel Zalakaros erre remek megoldást tud biztosítani. A nagyszerű gyógy-, és élményfürdőjétől csupán csak háromszáz méterre található, így nem okoz gondot egy könnyű kis fürdőzés, nem kell emiatt órákat sétálni vagy autókázni, adott az összkomfort.

A hotel Zalakaros egy igazán kellemes hangulatú, családias szálló, ami 22 szobával várja tisztelt vendégeit. A szálló 2002-es megnyitása óta már több ezer elégedett vendéggel büszkélkedhetünk és megannyi újítással melyek mind vendégeink kényelmét szolgálják. Bátran kimerjük jelenteni, hogy a hotel Zalakaros nemcsak egy wellness hotel a szokásos wellness szolgáltatásokkal, hanem a vitalitás és a harmónia igazi otthona is, a pozitív energia forrása.

A hotel Zalakaros különleges építészeti formája egyben a város egyik legüdítőbb színfoltja is, hiszen a kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés egyik jelképe, amíg az asztrológusok szerint a nyolcszög az anyag és a szellem hatékony közvetítője. Szobáink rendkívül kényelmesek és ízlésesen vannak berendezve, így esztétikai szempontból is tökéletesen elégedettek lehetnek vendégeink. Általunk egyaránt adott az otthonosság és a pihenés elzárt kis fészke is. Mindemellett éttermi választékunk új, élményekben gazdag gasztronómiai élvezeteket biztosít és még a wellness és vitalitásszintet is növeli.

A Hotel Zalakaros egyértelműen a lehető legjobb választást tudja biztosítani az Ön számára is, így amennyiben szeretne egy jót pihenni, a legjobb helyet keresi ennek érdekében, akkor várjuk jelentkezését, velünk, illetve kifejezetten kedvező ajánlatainkkal biztosan elégedett lesz!