Vásároljon a megannyi J k rowling könyvek közül!

A J.K. A Rowling-könyveknek megérdemelt kultusza van a szépirodalom világában. Rowling számos elismerést kapott, és több mint 500 millió példányban kelt el regényeiből pályafutása kezdete óta. Ennek eredményeként ez megerősítette pozícióját a világ első milliárdos regényírójaként. Lenyűgöző példa minden olyan feltörekvő szerzőnek, aki mer álmodozni.

J k rowling könyvek elérhetőek a book24.hu weboldalra látogatva, ezért ha ön is szívesen olvasna valamit az írónőről akiről már mindenki hallott, mindenképpen keressen fel minket.  Rowling nevéhez fűződik, hogy Harry Potter-sorozatával forradalmat hozott létre a fantasy fiction műfajában, amely azóta számos filmet és spin-offot inspirált. A rajongók kedvence, szinte minden könyvmolynak van legalább egy Harry Potter könyve a polcán. Rowlingnak akkora a hatása, hogy senki sem tagadhatja írásának ragyogását és népszerűségét. Ezért megismerheti nálunk a legjobb J.K. Rowling könyveket, amelyek egy csipetnyi varázslatot hintenek életébe. Annak ellenére, hogy a Harry Potter-franchise harmadik könyve, az Azkabani fogoly továbbra is az egyik legjobb J.K. Rowling könyv, ha a Potter-sorozatról beszélünk. Harry Pottert, egy serdülő varázslót ábrázol, aki a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola harmadik évében jár. Potter az azkabani börtönből menekülő Sirius Blacket üldözi.

Az 1999-ben megjelent Azkabani fogoly röviddel megjelenése után számos elismerésben részesült, köztük az 1999-es Whitebread Gyermekkönyv-díjat, a Bram Stoker-díjat és a 2000-es év legjobb fantasy-díját kapta meg. A rendezők játékfilmmé alakították a regényt, ami a mozikban is népszerű volt. Annak ellenére, hogy ez a hatodik könyv a Harry Potter-sorozatban, A félvér herceg egyértelműen az egyik legjobb J.K. Rowling könyv. Amennyiben megvásárolná ezeket vagy bővebben olvasna róluk, keresse fel a book24.hu weboldalt.