Vásároljon Julia Donaldson könyvet gyermekének!

A legtöbb gyermek polcán megtalálható valamilyen meséskönyv. A mese olvasás nagyon fontos, melyet nem lehet kiváltani a tévés mesék nézésével. Éppen ezért érdemes vásárolni pár mesekönyvet. Viszont a legtöbb szülő nem igazán biztos benne, hogy milyen mesekönyveket célszerű megvásárolni a gyerek számára.

Julia Donaldson az egyik legsikeresebb angol gyermekköltő, drámaíró, író. Rendkívül termékeny íróról van szó, akinek könyveit pillanatok alatt elkapkodják. Ezt igazolja, hogy az írónő nevét a legtöbb kisgyermekes család ismeri. A szerző a kilencvenes évek óta aktív és azóta is töretlenül írja újabb és újabb nagyszerű műveit. Julia Donaldson műveit bizalommal ajánljuk, biztosan nem bánja meg, ha ezekből a könyvekből beszerez párat. A mese olvasás, különösen, ha kedves kis mesékről van szó, kiválóan képes lekötni a gyereket. Nincs is annál jobb és egyben intimebb dolog, mint mesét olvasni a kisgyereknek, aki a szülő ölébe bújik. A szakértők már jó ideje fényt derítettek rá, hogy a mese hallgatás kiváló hatással van a gyerekekre és fejlődésükre.

A mesehallgatás kiváló közös élményt nyújt és erősíti a gyerek és a mesélő közti kapcsolatot. Mindössze húsz-harminc perc közös mesélés nagyon hasznos időtöltés a gyermek számára. A mese segíti a gyermek személyiségének kibontakozását, illetve a szövegértésére és a beszédkészségére is nagyszerű hatással van. Ráadásul a kedves kis mesék a gyermek fantáziáját is növelik, így semmiképp sem szabad kihagyni a rendszeres mese olvasást. Azok a gyerekek, akiknek rendszeresen olvasnak kisgyermekkorukban, könnyebben tanulnak meg olvasni az iskolában! Julia Donaldson könyveivel csodálatos közös élményben lehet része gyermekeivel. Az izgalmas, fordulatos történetek könnyen le fogják kötni csemetéit!