Vásároljon Vegnum Multi-D vitamint multivitamin webshopban!

A Vegnum Multi-D vitamin nagy előnye, hogy sokkal több hatóanyagot tartalmaz a hagyományos multivitaminokhoz képest, aminek köszönhetően még jobban támogatja az immunrendszert. Ha Önnek is fontos szervezete optimális működése és szeretne a hideg hónapokban is elegendő vitaminhoz és ásványi anyagokhoz jutni, akkor vásárolja meg a Vegnum Multi-D vitamint!

Multivitamin webshop – A téli hónapokban még nehezebb friss gyümölcshöz és zöldséghez jutni, ráadásul kevesebb napfény éri az embert, így a szervezet kiszolgáltatottabbá válik a különféle betegségekkel szemben. A vitaminok és ásványi anyagok táplálékkiegészítők általi bevitele jó megoldás lehet a téli hónapokban, ugyanakkor az év többi időszakában is hasznos lehet alkalmazni. A Vegnum Multi-D vitamin 18 ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, valamint ezenkívül 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát. Ahogy neve is utal rá, a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység tökéletesen felszívódó, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz.

A Vegnum Multi-D vitaminnak köszönhetően megerősítheti immunrendszerét, ami így ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben. Arra viszont ügyelni kell, hogy mivel a D-vitamin zsírban oldódó, ezért a szervezetben felhalmozódhat, így nagyon fontos, hogy nem szabad az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túllépni, vagyis napi egy kapszulát javasolt szedni, amit az étkezést követően kell bő folyadék mennyiséggel bevenni. Alapvetően felnőttek számára kifejlesztett vitamin, ugyanakkor tizennégy éves kortól már szedhető. Ha szeretné megrendelni multivitamin webshopból a Vegnum Multi-D vitamint, vagy csak szeretne bővebben tájékozódni, akkor érdemes ellátogatni a vegnum.hu webáruházba!