Vaskereskedés Tatabánya

A Klinkert MT KFT egy 1994-ben megalakult vaskereskedés, ami abban az időben még Közkereseti társaság formában működött, manapság viszont már Korlátolt felelősségű Társaság formájában. Teljeskörű építőipari szolgáltatásokat, felújítást és kulcsrakész kivitelezést tudunk biztosítani ügyfeleink számára méghozzá kedvező áron.

Vaskereskedés Tatabánya közelében csakis a Klinkert MT KFT-nél elérhető ennyire pénztárcakímélő áron. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik és ezalatt az idő alatt végig precíz, gyors és megbízható munkát végeztünk kiváló szakmai felkészültségünknek köszönhetően. Cégünk jelenleg 12 alkalmazottat munkáltat és gépparkunk is jelentős, így a nagyobb volumenű munkákat is könnyen és szemrebbenés nélkül el tudjuk fogadni. Végeztünk már házfelújítást, tereprendezés, családi ház építést, és egyéb építőipari munkákat is. Megrendelőinknek nem kell külön a szakipari munkákra különböző vállalkozót keresnie, hiszen mi fel tudjuk ajánlani alvállalkozóinkat, akik majd elintézik a víz-, gáz, villanyszerelést, valamint akár a festést is.

Felelős Műszaki feladatokat is nagyon szívesen ellátunk a kívánt munka keretei között. Időpont egyeztetésre telefonon, illetve személyesen is sor kerülhet, majd felmérésre kerül sor, így pontosan el tudjuk készíteni az árajánlatot. Kiszállítási és felmérési díjat nem számolunk fel azokra az árajánlatokra, amelyeket nem fogadtak el. Székhelyünk a 2851 Környe Nefelejcs út 3., de felveheti velünk a kapcsolatot akár telefonon is, a 06 34 473 670-es telefonszámon, vagy küldhet e-mailt is az mt@klinker.t-online.hu e-mail címre hogyha bármilyen kérdést szeretne feltenni nekünk. Ha faxon szeretne elérni minket, akkor a 06 (34) 573-016 számhoz forduljon, és mi minden kedves leendő ügyfelünk kérdésére válaszolunk.