Vegnum Multi-D vitamin az erős immunrendszerért

Különösen a téli hónapokban fontos az immunrendszer erősítése, ugyanis ekkor sokkal nehezebb a vitaminok és ásványi anyagok pótlása, mivel nehezebben jutunk friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz. A különféle megbetegedések elkerülése érdekében ajánlott a multivitamint szedni.

Vegnum egy igazán különleges multivitamin, mely a hagyományos multivitaminokhoz képest jóval hatékonyabb. Egy átlagos multivitamin kapszula jó pár ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, azonban a Vegnum Multi-D vitamin még ennél is több hatóanyagot tartalmaz, mert a 18 alapvető vitaminon és ásványi anyagon túl, 29 zöldség és gyümölcs, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata található meg. A Vegnum Multi-D vitamin ezenkívül a hazai ajánlásoknak megfelelően 2000NE jól felszívódó, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz, melyre elsősorban a téli, napfényben hiányos hónapokban van nagy szükség, mivel a hazai lakosság többsége a tél végére D-vitamin hiányban szenved. A Vegnum Multi-D vitamin elsősorban felnőtteknek készült, viszont akár tizennégyéves kortól szedhető.

A szervezet megfelelő működéséhez nagyon fontos a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitel. Mivel ez különösen télen, de akár az év többi részében is problémás lehet, ezért azt javasoljuk, hogy fogyasszon minőségi multivitamint, mint a Vegnum Multi-D vitamin. Természetesen az egészséges immunrendszer érdekében rendszeresen mozogni is kell, valamint fontos a tápanyagokban gazdag étkezés, a minőségi pihenés és a stresszkezelés. A Vegnum Multi-D vitamin GMO- és gluténmentes, továbbá vegán minősítéssel rendelkezik. Ha szeretné megrendelni a Vegnum Multi-D vitamint, akkor látogasson el a vegnum.hu weboldalra, ahol további hasznos információkat talál a vitaminról!