Vigye autóját megbízható autószervizbe!

Megfelelő szerelőt találni egyáltalán nem könnyű feladat, így nem csoda, hogy a többség kétségbeesik, legalábbis frusztrálttá válik, ha az autóval valami probléma jelentkezik. Ha eddig nem találta meg a tökéletes autószervizt, akkor adunk egy kis segítséget, érdemes a Kovács Autó Szerviz munkatársaihoz fordulni.

Szegeden megbízható autószerviz jó ár érték arányban kedvező feltételekkel! A Kovács Autó Szerviz Szeged belvárosában található, így jól megközelíthető. A legtöbb autótulajdonos számára az a legfontosabb, hogy az autószervizben, ahová viszi a gépjárművet, nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható szerelők dolgozzanak. Ennél több extráról jellemzően nem is álmodoznak. A Kovács Autó Szervizben nagy tudással rendelkező szakértő munkatársak dolgoznak. Az elvégzett munkára a szakemberek fél év garanciát vállalnak. A megrendelt munka mellett a szakemberek az autó átvizsgálását is elvégzik, majd telefonon vagy e-mailben átküldik az árajánlatot. Az autószerelés minden egyes folyamatáról tudni fog, ugyanis fényképekkel dokumentálják a szakemberek.

Abban az esetben, ha alkatrészre lenne szükség, nem kell keresgélnie és hosszan várni, hogy a megrendelt alkatrész megérkezzen, mivel a Kovács Autó Szerviz munkatársai számos alkatrészt raktáron tárolnak, a gyári alkatrészeket pedig egy napon belül be tudják szerezni. A szerviz komplex szolgáltatásokat nyújt az autótulajdonosok számára, hiszen szolgáltatásaik közt megtalálható a klímatöltés, a gumiszerviz, a futómű vizsgálat és állítás, részecskeszűrő tisztítás és még hosszan lehetne sorolni. A műszaki vizsgáztatást is akár egy nap alatt el tudják végezni. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!