Villámhárító és túlfeszültség elleni védelem!

Ön is aggódik tulajdonáért? Ugye Ön sem szeretne hatalmas összegeket kifizetni az időjárás okozta hatalmas károk miatt? Tisztában van azzal, hogy például a villámlás milyen veszélyes tud lenni akkor is, ha nem direkt az Ön otthonába csap be? Itt az ideje, hogy védekezzen a természet okozta jelenségek ellen, és megtudja, mit tehet, hogy elkerülje a villámcsapás okozta károkat.

A védekezés villámok ellen sokak számára csak a villámhárítót jelenti, mely ma már a legtöbb társasházon vagy modernebb családi háztartásokban megtalálható. Ennek megléte nagyon fontos, hiszen hasznos védelmet biztosít a villámokkal szemben. A megfelelő villámhárítók egy villámfogóból, elvezetőből és földelőből állnak. Azonban ezek csak külső villámvédelmet adnak, míg a túlfeszültség ellen is védekeznünk kellene. Ugyanis az otthonunkba becsapó villámon kívül kárt okozhat a közelben lecsapott is, amennyiben az elektromos terhelés a vezetékeken át vagy valamilyen egyéb módon eljut az otthonunkig. Ezek komoly meghibásodásokat idézhetnek elő az elektromos berendezésekben. És lássuk be, ezekkel mindnyájunknak tele van a lakása! Vihar esetén ezért érdemes minden készüléket áramtalanítani, de még hasznosabb lenne az ilyen jellegű védelmi rendszerek beépítése.

Szerelkezzen fel Ön is a villámok ellen! Védje meg elektromos berendezéseit a meghibásodástól, hiszen egy esetleges villámcsapás esetén ezek megjavíttatása – legtöbb esetben inkább cseréje – többe kerülhet, mint a megfelelő védelem beszerzése. Ha bárminemű kérdése adódnak pedig a témával kapcsolatban, látogasson el az EURO Gáz weboldalára, a futes-gazszereles.hu-ra, ahol egy üzenet segítségével szakszerű útmutatást kaphat a témával kapcsolatban. Ha szakértő segítséget szeretne, akkor válasszon minket!