VIP Limuzin bérlés Budapesten

Béreljen, kölcsönözzön VIP limuzint üzlettársainak, különleges vendégeinek repülőtéri transzferrel, akár rendőri felvezetéssel és személyi testőrrel. Városnézésre is elviheti őket, egy idegenvezető is a rendelkezésére áll, ha igényli. Kényelmüket Linkcoln Cristal Super Strech – hengerűrtartalom: 4600 cm3, szállítható személyek száma: 8+1 – minden luxussal felszerelt elegáns limuzinjaink biztosítják.

Sofőrjeink is mindent megtesznek, hogy vendégei maximálisan elégedettek legyenek, és különleges élményben legyen részük. Természetesen hivatásos szakemberek, több idegen nyelven beszélnek, akik mindent megtesznek utasaik biztonságáért és kényelméért. Persze más különleges alkalmak emlékezetessé tételének is lehet egy módja a limuzin bérlés Budapest területén, vagy Pest megyében. Családi ünnepekre, barátaink legény- vagy leánybúcsújára, házassági évfordulóra is kölcsönözhetünk egy ilyen különleges autót. Ezzel az elegáns mini bárral, tévével, klímával és különleges extrákkal felszerelt, minden kényelmet biztosító autóval igazi meglepetést és örömet szerezhet szeretteinek és közeli barátainak, felejthetetlenné teheti számukra életük nagy napját.

Gondolt már rá, mit szólna menyasszonya, ha kellemes utazás közben, egy ilyen gyönyörű limuzinban, meghitt hangulatot teremtve kérné meg a kezét? És hogy folytatásként, az esküvőjüket is ünnepibbé varázsolja egy tőlünk bérelt gyönyörű autóval? A nagy napjukat még emlékezetesebbé teheti egy limuzin bérlésével. A mi ajándékunk a mini bár használata és az autó díszítése, de ha egyéni elképzeléseik vannak azt is teljesítjük. Autónk az Önök és vendégeik kényelmét szolgálja egész nap, kezdve a polgári ceremóniával, a fotózáson át az esküvői vacsoráig, abban a reményben, hogy eljövendő házassági évfordulóik ünneplésében is részünk lesz.