Vizi túra csodálatos tájon emlékezetes programokkal

Hamarosan itt a nyár és ezzel együtt a különféle programok sokasága, így már lassan el is lehet kezdeni a szemezgetést, hogy hová is lenne érdemes eljutni, mit kellene kipróbálni, ám a legtöbb érdekes esemény sajnos nem épp pénztárcabarát. A Fodor család által viszont Te is részt vehetsz egy olyan feledhetetlen vizi túra programon, ami igazán kedvező árú és mégis az élmények sokaságát kínálja.

A vizi túra által olyan új élményekben lehet részed, melyekről eddig még csak nem is álmodhattál, melyeket eddig csak a tévében láttál. A túra nagyszerűségét bizonyítja az is többek között, hogy immáron nem kevesebb, mint 3000 visszajáró vendéggel büszkélkedhetünk és mi is lehetne jobb reklám, mint az elégedett vendég. A vizi túra festői szépségű tájakon a Felső-Tisza legszebb részén folyik, melyen bárki részt vehet, aki szeretne egy színvonalas és sokoldalú szórakozási lehetőséget kipróbálni.

Ha mellettünk döntesz, akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy nincs felkészültséged vagy esetleg nem tudsz úszni, ugyanis minden túra előtt felkészítjük egy kis gyakorlat által a résztvevőket, valamint mentőmellényt adunk azok számára, akik nem tudnak úszni. Mindezek mellett természetesen minden vizi túrán tapasztalt túravezető is van, aki nem csak a csónakokban, hanem azon kívül is mindenben segít legyen szó leégésről vagy épp vásárlásról, illetve bármi másról.

Napközben a vízben szerzett élmények, esténként pedig a sátorozás és a közös bográcsfőzés a szabadban biztosítja azt, hogy nem fog senki sem unatkozni ezen a vizi túrán. Este a társaság családias hangulatban, együtt eszik, együtt nevet és meséli el az aznap szerzett új élményeket.

Látogass el Te is internetes portálunkra és válaszd ki a számodra leginkább tetsző vizi túrát és biztos lehetsz benne, hogy életed egyik legszebb élményét szerezheted meg!

Forrás: Vizi túra