Webtárhely igénylés választható kiegészítőkkel!

Egy weboldal főbb szempontjai közé tartozik, hogy az oldallátogatók számára legyen megfelelően gyors az oldalbetöltés. Amennyiben ez nem valósul meg, a látogatók többsége hamar tovább áll.

A wwh.hu webtárhely csomagjai olyan ajánlatokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyors oldalbetöltéshez, a problémamentes levelezéshez, a levelező fiókok kezeléséhez. A különböző csomagok összeállítása során igyekeztek maximálisan figyelembe venni, hogy egy éppen induló weboldal, egy weboldal nélküli email fiók, vagy egy email fiók nélküli weboldal számára mik a legfontosabbak, mekkora tárhely szükséges. A wwh.hu bármely webtárhely csomagjára előfizetve élvezhetik az ügyfelek, hogy egész évben profik veszik kezükbe a weboldal és a levelezés ügyeit.

A webtárhely csomagok díjszabása egy évre van meghatározva, s a különböző ajánlatok mellé választhatók extra kiegészítők is, melyek szintén egy évre igényelhetők. Webtárhely választék tekintetében igen nagy a lehetőségek tárháza a wwh-nál. Az alap csomagoktól a prémium kategóriáig bárki megtalálhatja a weboldalához leginkább passzoló ajánlatot. Bármelyik webtárhely csomag is kerüljön megrendelésre, a tűzfal, a 30 napos pénz visszafizetési garancia, a telefonos ügyfélszolgálat, a naplófájlok, a monitoring, a 99,9% uptime, a spam szűrés és a vírusvédelem, valamint a biztonsági mentés minden ügyfél számára alapszolgáltatás. A webtárhely csomagok tartalmának további részletei a wwh.hu oldalon megtekinthetők egy könnyen áttekinthető táblázat formájában. A wwh.hu csapata nem csak szakértelmével támogatja ügyfeleit, hanem több éves előfizetés esetén kedvezményekkel is jutalmazza őket! Webtárhely megrendeléssel kapcsolatban forduljanak hozzájuk bizalommal!