Whirlpool szerviz árak

Sok szerviz szeret zsákba macskát árulni, ha az árakról van szó. Nem csoda, hisz a hozzá nem értőkről rengeteg pénzt lehet így legombolni. Azonban szerencsére nem csak kóklerek vannak a szerviz piacon.

Whirlpool szerviz árak tekintetében sokan nem igazán vannak tisztában vele, hogy mi lehet a reális ár. Mindenesetre, ha a szervizben nincsenek fix árak és el mismásolják a válaszadást, akkor az aggodalomra adhat okot. A szervizbudapest.hu weboldal munkatársai tisztában vannak vele, hogy mindenki szeretne tisztán látni a pénzügyek tekintetében. Éppen ezért weboldalunkon feketén-fehéren levannak írva az árak és hogy hogyan is jön ki a végső ár. Általában a bevizsgálással és árajánlat készítéssel egyszerre megtörténik. Ez azt jelenti, hogy megállapítják a hibát, valamint szükség esetén megbontják a készüléket, hogy egyértelmű legyen, melyik alkatrész szorul cserére. Ennek összege 9000 forint, azonban, ha úgy dönt, hogy a szervizelést velük csináltatja meg, akkor nem kell kifizetni az összeget. Kizárólag akkor kell fizetni, ha nem kéri a javítást. Ha a javítás mellett dönt, akkor ezt az összeget elengedik és a munkadíjat kell megfizetni.

Nem ejtettünk még szót a kiszállási díjról, ami Budapesten 5000 forint, míg vidéken 150 forintot számolnak fel kilométerenként oda-vissza. Sokszor felmerül a kérdés, hogy mekkora összegig érdemes javítást kérni. A tapasztalatok alapján a készülék bekerülési értékének körülbelül hatvan százalékáig. Ez nem azt jelenti, hogy mennyiért vásároltuk a terméket, hanem hogy jelen pillanatban egy ugyanilyen tudással rendelkező gép árának mennyi a hatvan százaléka. Például egy kétszázezres mosógépet ma már százhúszezerért lehet megvásárolni, ennek a hatvan százalékát kell nézni és addig a javítás mellett dönteni.