Zenélő Baby Shark plüss

A Baby Shark színes plüssfigurák nagy népszerűségnek örvendenek. Ezt igazolja, hogy szinte minden játék boltban és webáruházban kapható a Baby Shark plüss. A gyerekek rajonganak ezekért a csodás kis plüssökért, melyekből a népszerű dalt szól.

Baby Shark plüss a kedves kis Baby Shark dalt énekli, mely az egész világon nagy népszerűségnek örvend. A vidám dalocska története messzire nyúlik vissza, ugyanis az angol tanárok már régóta tanították a kisiskolásoknak és óvodásoknak ezt a dalt. Viszont ahhoz, hogy világszerte elismert, népszerű dal legyen belőle, egy dél-koreai cégre is szükség volt, ez pedig a Pingfong, mely a SmartStudy része, amely gyermekek számára készít oktató és egyben szórakoztató tartalmakat. A gyerekszereplőkkel és a háttérben úszó kedves cápákkal, illetve a Baby Shark dallal hamar elnyerték a gyerekek szívét. A sikert látva a Pingfong úgy döntött, hogy piacra dobja a Baby Shark cápákat, melyért a gyerekek majd megőrülnek! Nem csoda, hiszen a kedves plüss cápák nagyon szerethetőek, ráadásul kellemes plüss anyagból készültek, így a gyerek kedvére ölelgetheti kedvenc cápa családja tagjait.

A Baby Shark cápa család három tagból áll, még pedig az apa cápából, az anya cápából és a bébi cápából. A gyerek biztosan örülni fog egyetlen Baby Shark plüssnek is, de a teljesség kedvéért célszerű összegyűjteni teljes cápa családot. A Baby Shark cápacsalád tagjai különféle kivitelben érhetők el. Vannak egyszerű zenélő plüssök, ütemre zenélő plüssök, valamint kockaplüssök. Bármelyiket választja, biztosan mosolyt csal vele gyermeke arcára. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Baby Shark plüssökről, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatektenger.hu webáruházba, ahonnan meg is rendelheti a plüssöket, illetve tájékozódhat!