Zolcer János könyvei egy helyen!

Az Ipolybalogi születésű, majd Pozsonyból Németországba emigrált, sikeres média- és produkciós pályafutású Zolcer János megalkotta Gorbacsov titkai című könyvét, amelyet webáruházunkban is megrendelhet méghozzá kedvezményes áron.

Zolcer János könyvei megtekinthetőek és meg is rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket bátran és megtalálhatja teljes könyv készletünket. Zolcer János mindig hitt magában, merész álmai voltak. 17 éves korra óta ír újságot, azóta eltartja saját magát. Közvetlenül a kassai ipariskola elvégzése után a pozsonyi Új Ifjúság riportere lett, és 30 éves korára már érezte, hogy Csehszlovákia nagyon szűkös számára, bár akkoriban rendszeresen írt cseh, szlovák, magyar és délvidéki lapokba is. Valójában tett néhány turistautat Nyugat-Európában, és végül ez volt a veszte: írt, elmondta a tapasztalatait, és azt is, hogy miért vették el az útlevelét a hatóságok. Emiatt végleg betelt nála a pohár.  Két év kemény küzdelem után névházasságot kötött a jugoszláviai Újvidéken, ahonnan hamarosan Münchenbe költözött. Ott egy éven belül saját filmgyártó irodát hozott létre.

Aztán jöttek a nagy változások Kelet-Európában, és mindenhol jelen volt – forgatott, beszámolt. 1991-re már nagy hírhálózattal rendelkezett (Kelet-Európa minden országában!) és beszámolt a politikai, gazdasági és kulturális eseményekről, a nyugat-európai, amerikai és japán tévék változásairól. 1992-ben kibérelte Kádár János egykori balatoni nyaralóját, és egy nagy nemzetközi találkozót hozott össze 40 ország tévétársaságainak vezetőivel és saját tudósítóival. Így az évek során a régió elismert és széles körben foglalkoztatott televíziós szakértőjévé vált: 22 országban – 180 alkalmazottal – saját irodával. Amennyiben könyvei felől érdeklődne, nézzen be a book24.hu weboldalra.