Zsírbontó injekció által elérhető az álomalak!

Mindenki szeretne csodás alakot, teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó. Talán nem mondunk el semmi újat vele, hogy a hölgyek valamivel érzékenyebbek a külsejük kapcsán, így gyakorta kritikus szemmel méregetik magukat a tükörben.

Zsírbontó injekció kapcsán a többség egyből arra gondol, hogy egy igazán fájdalmas eljárásról van szó. Ez azonban nem igaz, egyáltalán nem fájdalmas. Mindössze néhány területen lehet érzékenyebb, ahol a kötőszövet gyengébb. A beavatkozás egy igazán kicsi tűvel történik, valamint egy speciális pisztoly segítségével. A szúrás mélysége attól függ, hogy a zsírlerakodás milyen mélységű. A beavatkozás során befecskendezett hatóanyag hatására felbontott zsír a nyirokkeringésen át, széklet és vizelet formájában kiürül. Természetesen a kezelésnek semmilyen káros hatása nincs a szervezetre. Minden kezelést egy állapotfelmérés és személyes konzultáció előz meg, amikor minden kérdésére választ kaphat, valamint a kezelésről részletes tájékoztatást kaphat.

A zsírbontó injekciót kényelmes helyzetben fekvő adják be a páciensnek. Először fertőtlenítik a bőrt, majd ezt követően beadják az injekciót. Az injekciók száma attól függ, hogy az illetőn mekkora zsírfelesleg található. Ezek a szúrások kevésbé érezhetők, mint egy átlag injekció. Alapvetően a kezelés nagyjából 30-40 perc alatt végbemegy. A kezelés után kézi masszírozás által a hatóanyag egy kissé eloszlatható. A zsírbontó injekciós kezelés semmiben sem akadályozza mindennapi tevékenysége elvégzésében. Ugyanúgy el fogja tudni végezni munkáját, mintha a kezelés meg sem történt volna. Ha bővebb információkhoz szeretne jutni, akkor érdemes ellátogatni a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra.