100 %-ban természetes háztartási kellékek

A legújabb fejlesztések által készült 100%-ban természetbarát háztartási kellékek közül, már több mint 100 termék elérhető. Melyek természetes alapanyagokból és irritatív, allergén anyag mentesek.

Bió Öblítő 1 literes kiszerelésben, már igen kedvező áron megvásárolható. A teljes termék katalógus megtekinthető a www.cleaneco.hu weboldalára kattintva. Az öblítők a legkorszerűbb környezetkímélő technológiák által készülnek, napenergia felhasználása által. A célunk, hogy minden termékünk első osztályú minőség, igényes megjelenés mellett, mindezt elérhető áron tudjuk kínálni. A kedvező árral szeretnénk elérni, hogy minél több háztartás és vállalkozás egyre inkább természetes alapanyagokból készült tisztítószereket alkalmazzon.  Minden termék kizárólag növényeredetű alapanyagokból készül. A Bió Öblítő receptje az Európai Unió legmagasabb színvonalú védjegyévvel rendelkezik, amely az ECOCERT. A Cleaneco termékei 100%-ig biológiai alapanyagokból, környezet barát eljárással és csak is kizárólag ellenőrzött gazdaságokból felhasznált növényekből készülnek.

A Bió Öblítő hipoallergén aloe virág illatú, és az érzékeny bőrűeknek is teljesen biztonságos, mivel allergéneket, színezékeket, mesterséges illatokat nem tartalmazz. Mivel egy 100%-ban bió terméről beszélünk, külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a termék ekcémás, illetve más bőrbetegségekben szenvedők számára is alkalmazható. Továbbá minden korosztály számára ajánlott, a pici babák részére is. A Cleaneco Bió Öblítő által mosott ruhák nagyon puhák, illatosak és könnyen vasalhatóvá válik. Bármilyen ruhatípusokhoz felhasználható, nem sárgít és gépi mosásnál elegendő egy 30 ml használata. További elérhetőségeink: +36 1 920 1113 telefonszámon.