A duguláselhárítás vízvezeték-szerelővel egyszerűbb és gyorsabb

Vannak az életben olyan dolgok, melyek soha nem időben jönnek. Mindig váratlanul érkeznek, ezért nem tudunk rájuk felkészülni. A dugulás is ezen dolgok körébe tartozik, hiszen nem látunk a lefolyó mélyére, így nem tudjuk, mikor következik be a baj.

A duguláselhárítás szakemberei jól tudják, hogy milyen fontos lehet egy-egy helyszínre kiérni. Az eldugult lefolyó nem csupán azért kellemetlen probléma, mert ideiglenesen nem tudjuk használni a mosogatónkat vagy esetleg a WC-t, hanem azért is veszélyes, mert a kiömlő szennyvíz eláztathatja a lakásunkat, a bútorainkat. A legrosszabb esetben pedig még a szomszéd lakásába is átfolyhat.

Nem érdemes halogatni a probléma megoldását, hiszen minél tovább várunk, annál nagyobb lehet a baj. Ezért, ha azt észleli, hogy nem folyik le a víz a konyhai lefolyójában vagy éppen a fürdőszobában van valahol elakadás, ajánlatos azonnal szakembert hívni a problémához, aki a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, és megszünteti a dugulást.

Az EURO Gáz Hungaria Kft. szakemberei nagyon gyorsan a helyszínre érkeznek, majd megvizsgálják, mi miatt alakult ki a dugulás. Ezt követően árajánlatot tesznek a megrendelőnek, melyen a munka végeztével sem változtatnak. Amennyiben ez a megrendelőnek is megfelel, elkezdik a duguláselhárítást. Ezt a folyamatot mindig a legkorszerűbb eszközökkel végzik, mint például a csőgörény. Az eszköz használatának köszönhetően ugyanis nem kell felbontani a falat, hogy megállapíthassák, mi okozta a problémát, de szintén nagy segítséget jelent  a dugulás megszüntetésében is.

Amennyiben gyorsan szüksége lenne egy vízvezeték-szerelő szakértelmére, ám nem szeretné magas költségekkel terhelni pénztárcáját, látogasson el a 1424.hu internetes oldalunkra, ahol még visszahívást is kérhet. Sőt, állapotfelmérést is bátran kérhet tőlünk.