A fejlődés útján haladva – a siker felé – Baji Csabával

(PAKS-PRESS) – Az MVM Csoport 2013 elején alakította át az egész vállalatcsoportra kiterjedő, egységes, átlátható, modern vállalatirányítási rendszerét a folyamatok átláthatóságának javítása és a költségek optimalizálása érdekében. A Társaságcsoport projektje a „kelet-közép-európai régió nagy projektek” kategóriában arany fokozatú díjat nyert el a SAP Quality Awards versenyen.

Az új, transzparens rendszerek bevezetésétől az MVM teljesebb képet kapott az energetikai szektor számos területén jelenlévő társaságcsoport üzleti működésről. A beruházás a világ vezető cégeihez hasonló működési feltételeket teremtett, amellyel a holdingszintű irányítás, az erőforrások jobb kihasználása az MVM Csoport nemzetgazdasági szerepét tovább erősítette – mondta Baji Csaba, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az elmúlt majdnem két év során az MVM Csoport több száz munkatársa dolgozott a rendszer tervezésén, beállításán, tesztelésén, majd az üzemeltetés során a finomhangoláson. Munkájuk eredményeképp a pénzügyi és logisztikai funkciók több mint ezer felhasználó munkáját segítik.

Forrás: http://www.pakspress.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=57834